Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cunukers (435231) - Saint Hambruars FC (779050) » 428616679: T40/J8/IX

Liga 428616679 Información oficial sobre el partido 428616679 en Hattrick

06.07.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / IX.667 (60938)

SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido 1 - 1 F.C.MAROOC Alineación oficial del equipo 'F.C.MAROOC' en el partido
Fabian Urbanek (33') 1 - 0
1 - 1 Ezkidi Amarita (35')
SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido 1 - 1 F.C.MAROOC Alineación oficial del equipo 'F.C.MAROOC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SpaVVn Alineación oficial del equipo 'SpaVVn' en el partido 2 - 0 F.C.MAROOC Alineación oficial del equipo 'F.C.MAROOC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpaVVn

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): SpaVVn va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Fabian Urbanek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): SpaVVn va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Donaldas Bukrinskis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Phil Lefebvre de SpaVVn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabian Urbanek de SpaVVn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del SpaVVn puguin veure en Phil Lefebvre jugant de nou; ja que al minut 41 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Emilian Abraham el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 093 Minuto 55 (Lesión (no subst.)): Al minut 55, Francisco Hernán Yavar va haver de deixar el terreny de joc lesionat. SpaVVn no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

F.C.MAROOC

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el F.C.MAROOC va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ezkidi Amarita aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Abilio Rinlo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.MAROOC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Abilio Rinlo va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ezkidi Amarita, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Esteban Aguilar Bustamante es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Esteban Aguilar Bustamante va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Bittor Jauregiarraburu ocupà el lloc d'en Görd Brooks al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de F.C.MAROOC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): Abilio Rinlo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Raúl Gaona.