Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arrow Club de Futbol (48600) - Steaua Mineral (434118) » 428616492: T40/J3/IX

Liga 428616492 Información oficial sobre el partido 428616492 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.664 (60935)

Real Parla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parla C.F.' en el partido 1 - 1 AGER FC TEAM Alineación oficial del equipo 'AGER FC TEAM' en el partido
0 - 1 Ploutarchos Paspaliaris (64')
Carlos Donlebrún (81') 1 - 1
Real Parla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parla C.F.' en el partido 1 - 1 AGER FC TEAM Alineación oficial del equipo 'AGER FC TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Parla C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Parla C.F.' en el partido 1 - 3 AGER FC TEAM Alineación oficial del equipo 'AGER FC TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Parla C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Parla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Donlebrún va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Parla van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Daniel Canredondo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Palafox de Parla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AGER FC TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ploutarchos Paspaliaris es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Ploutarchos Paspaliaris va estar a punt de posar per davant a AGER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Román Illarradi va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Pablo Méndez Pombo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Román Illarradi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mustafa Uygar Berran va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Henry Burns rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lucas Del Castillo es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto de Lezo.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alberto de Lezo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.