Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tikitaka (1437651) - Lourixteam (489321) » 428610073: T40/J8/IX

Liga 428610073 Información oficial sobre el partido 428610073 en Hattrick

06.07.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / IX.549 (60820)

Real Tikitaka Alineación oficial del equipo 'Real Tikitaka' en el partido 1 - 2 Internacional Tibidabo C.F. Alineación oficial del equipo 'Internacional Tibidabo C.F.' en el partido
0 - 1 Florentino Valcarcel (16')
0 - 2 Florentino Valcarcel (21')
Víctor Javier Valle Fernández (24') 1 - 2
Real Tikitaka Alineación oficial del equipo 'Real Tikitaka' en el partido 1 - 2 Internacional Tibidabo C.F. Alineación oficial del equipo 'Internacional Tibidabo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Tikitaka Alineación oficial del equipo 'Real Tikitaka' en el partido 1 - 1 Internacional Tibidabo C.F. Alineación oficial del equipo 'Internacional Tibidabo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tikitaka

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Tikitaka van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Víctor Javier Valle Fernández en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Justinas Raudonius haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tikitaka al minut 61.

Internacional Tibidabo C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Florentino Valcarcel va posar els visitants Internacional per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Matthies Titze-Haubold la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Florentino Valcarcel que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Florentino Valcarcel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Ysern Torres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Florentino Valcarcel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pieter-Jan Tijsterman després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raúl Ysern Torres va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Rudolf Bartal de Internacional va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Matthies Titze-Haubold va prendre el seu rol al minut 15.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): David Menashe ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.