Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa-real CF (1368162) - F.C. Pelotazo (1367984) » 428602826: T40/J3/IX

Liga 428602826 Información oficial sobre el partido 428602826 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.420 (60691)

Villa-real CF Alineación oficial del equipo 'Villa-real CF' en el partido 2 - 0 Saulo Sport Alineación oficial del equipo 'Saulo Sport' en el partido
Artaxerxis Stathatos (15') 1 - 0
Gian Maria Ortolani (72') 2 - 0
Villa-real CF Alineación oficial del equipo 'Villa-real CF' en el partido 2 - 0 Saulo Sport Alineación oficial del equipo 'Saulo Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa-real CF Alineación oficial del equipo 'Villa-real CF' en el partido 2 - 1 Saulo Sport Alineación oficial del equipo 'Saulo Sport' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa-real CF

Goles Goles

  • 136 Minuto 15 (Gol evento especial inexperiencia rival): Alfonso Angulo va deixar patent la seva inexperiència al minut 15, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Artaxerxis Stathatos va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Villa-real.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Gian Maria Ortolani de Villa-real va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Pol Santcliment gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matjaž Koblar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Villa-real sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Daniel De Lisio va sortir força alta sense massa perill.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Adolfo Lefler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Matjaž Koblar va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Jakob-Peter Metschel, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Villa-real Pol Santcliment quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Casper Peplinsky l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Somer Tarpuş de Villa-real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Casper Peplinsky de Villa-real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Saulo Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marcel Quiñones de Saulo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Fabien Vivier al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Saulo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luciano Churruchao, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Marcel Quiñones va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rexinaldo Gaiteiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Jesús Jiménez Huertas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Alfonso Angulo de Saulo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josep Sanfèlix va prendre el seu rol al minut 79.