Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcalá de la Selva (1585718) - Beru CF (435324) » 428601242: T40/J13/IX

Liga 428601242 Información oficial sobre el partido 428601242 en Hattrick

10.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / IX.391 (60662)

ATLETICO AVIACION A PRIMERA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO AVIACION A PRIMERA' en el partido 0 - 3 Acid Team FC Alineación oficial del equipo 'Acid Team FC' en el partido
0 - 1 Gaxen Saluces (24')
0 - 2 Pablo González Palacios (25')
0 - 3 Bonifacio Baldaio (78')
ATLETICO AVIACION A PRIMERA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO AVIACION A PRIMERA' en el partido 0 - 3 Acid Team FC Alineación oficial del equipo 'Acid Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ATLETICO AVIACION A PRIMERA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO AVIACION A PRIMERA' en el partido 5 - 1 Acid Team FC Alineación oficial del equipo 'Acid Team FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO AVIACION A PRIMERA

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ignasi Engó de ATLETICO es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 28, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Barbado de ATLETICO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nereyo Ensuyo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En 李 (Li) 君健 (Junjian) no s'ho podia creure.

Acid Team FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Acid va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gaxen Saluces, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Acid, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Pablo González Palacios va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bonifacio Baldaio, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Bonifacio Baldaio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Manuel Ozores va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julio Antonio Obrero després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eufemio Centoira va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Gálvez de Acid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Bonifacio Baldaio de Acid va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Maximilià Macià va entrar en el seu lloc.