Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FutBcn (489166) - Galaxsi Barcelona FC (311707) » 428600431: T40/J6/IX

Liga 428600431 Información oficial sobre el partido 428600431 en Hattrick

22.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / IX.377 (60648)

Búfalos Costeños Alineación oficial del equipo 'Búfalos Costeños' en el partido 2 - 4 Alcala de Henare Alineación oficial del equipo 'Alcala de Henare' en el partido
0 - 1 Eric Portella (3')
0 - 2 Boris Alimbau (39')
0 - 3 Eric Portella (66')
0 - 4 Marcos Valda del Amo (73')
Enrique Emaldi (82') 1 - 4
Jorge Raúl Herrada (87') 2 - 4
Búfalos Costeños Alineación oficial del equipo 'Búfalos Costeños' en el partido 2 - 4 Alcala de Henare Alineación oficial del equipo 'Alcala de Henare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Búfalos Costeños Alineación oficial del equipo 'Búfalos Costeños' en el partido 1 - 6 Alcala de Henare Alineación oficial del equipo 'Alcala de Henare' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Búfalos Costeños

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Enrique Emaldi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Costeños, al minut 82. El marcador va canviar a 1 - 4.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Raúl Herrada va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Costeños van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Marcos Merino Heredia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Costeños la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramon Bertran.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Colón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Fernando Colón va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Jorge Raúl Herrada de Costeños es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Marcos Merino Heredia no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Rafael Galindo no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Alcala de Henare

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Eric Portella de Alcala va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Boris Alimbau de Alcala l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Alcala va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Eric Portella va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Maíz Aybar va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Marcos Valda del Amo, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Eric Portella va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Marcos Valda del Amo de Alcala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Sansón de Berceo de Alcala va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Moisés Guiu de Alcala es va guanyar la targeta groga merescudament.