Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomatiles FC (991389) - Poblencs FC (1438191) » 428598496: T40/J12/IX

Liga 428598496 Información oficial sobre el partido 428598496 en Hattrick

03.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / IX.342 (60613)

Cruzcampo Freskita Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Cruzcampo Freskita Futbol Club' en el partido 3 - 0 bakalao-bakalao Alineación oficial del equipo 'bakalao-bakalao' en el partido
Sass Hamm (26') 1 - 0
Vyacheslav Pavlovskiy (60') 2 - 0
Vyacheslav Pavlovskiy (64') 3 - 0
Cruzcampo Freskita Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Cruzcampo Freskita Futbol Club' en el partido 3 - 0 bakalao-bakalao Alineación oficial del equipo 'bakalao-bakalao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cruzcampo Freskita Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Cruzcampo Freskita Futbol Club' en el partido 6 - 0 bakalao-bakalao Alineación oficial del equipo 'bakalao-bakalao' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruzcampo Freskita Futbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Cruzcampo prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Sass Hamm va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Cruzcampo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vyacheslav Pavlovskiy, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 64 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Vyacheslav Pavlovskiy de Cruzcampo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Pieczykolan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Cruzcampo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sass Hamm va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nestor Myrlius.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sorin Izvernari va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cruzcampo va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Quirino Miúdo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sorin Izvernari va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Sorin Izvernari de Cruzcampo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

bakalao-bakalao

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): El bakalao-bakalao va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Vitorino Aguiño la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bakalao-bakalao, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Haroldo Estremadouro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.