Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ceutileños con orgullo (1333128) - Ath Desk (314504) » 428592909: T40/J3/IX

Liga 428592909 Información oficial sobre el partido 428592909 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.243 (60514)

CSKA Uviéu Alineación oficial del equipo 'CSKA Uviéu' en el partido 0 - 5 Sporting de Mursiya F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mursiya F.C.' en el partido
0 - 1 Luís Almadinha (30')
0 - 2 Kostis Kalamaridis (34')
0 - 3 Ciro Pantile (35')
0 - 4 Enrique Briuolo (57')
0 - 5 Sebastián Destany (59')
CSKA Uviéu Alineación oficial del equipo 'CSKA Uviéu' en el partido 0 - 5 Sporting de Mursiya F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mursiya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CSKA Uviéu Alineación oficial del equipo 'CSKA Uviéu' en el partido 0 - 7 Sporting de Mursiya F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mursiya F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Uviéu

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Blanco i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Uviéu, però el xut de Gabino Balea va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Ramírez.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Cirilio Foica de Uviéu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting de Mursiya F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luís Almadinha es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Uviéu. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kostis Kalamaridis la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 34.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ciro Pantile va augmentar l'avantatge de Sporting a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Sporting va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Briuolo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Sebastián Destany des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Enrique Briuolo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ondřej Polcer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Uviéu. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kostis Kalamaridis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ciro Pantile. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.