Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chemical Mothers (1462494) - Les falsilles (491773) » 428589051: T40/J3/IX

Liga 428589051 Información oficial sobre el partido 428589051 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.174 (60445)

Sabertooth F.C Alineación oficial del equipo 'Sabertooth F.C' en el partido 0 - 2 QuienDaLaVez Alineación oficial del equipo 'QuienDaLaVez' en el partido
0 - 1 Enrique Velázquez (38')
0 - 2 Sergio Durban (39')
Sabertooth F.C Alineación oficial del equipo 'Sabertooth F.C' en el partido 0 - 2 QuienDaLaVez Alineación oficial del equipo 'QuienDaLaVez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sabertooth F.C Alineación oficial del equipo 'Sabertooth F.C' en el partido 2 - 2 QuienDaLaVez Alineación oficial del equipo 'QuienDaLaVez' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabertooth F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ignacio Busquets de Sabertooth va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Daniel Lombera al minut 32 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En José Miguel Lafiguera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sabertooth se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Marcos Echave no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Echave de Sabertooth va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Daniel Lombera de Sabertooth va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

QuienDaLaVez

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): QuienDaLaVez va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfonso Noya, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Enrique Velázquez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al QuienDaLaVez per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sergio Durban. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): QuienDaLaVez va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Torroja va desviar el xut final de Víctor Jiménez Bernabeu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Sergio Durban va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Noya de QuienDaLaVez es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge López Melgarejo de QuienDaLaVez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): QuienDaLaVez va fer una substitució al minut 27. Francisco Robles va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Daniel Mora.