Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rummenige FC (440743) - Truskitoss (1369484) » 428583549: T40/J13/IX

Liga 428583549 Información oficial sobre el partido 428583549 en Hattrick

10.08.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / IX.75 (60346)

Rummenige FC Alineación oficial del equipo 'Rummenige FC' en el partido 1 - 2 Real Motril C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Motril C. F.' en el partido
0 - 1 Nicolás Agud (33')
0 - 2 Mauro Ribadeneyra (57')
Diego Mateos Romero (72') 1 - 2
Rummenige FC Alineación oficial del equipo 'Rummenige FC' en el partido 1 - 2 Real Motril C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Motril C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rummenige FC Alineación oficial del equipo 'Rummenige FC' en el partido 4 - 2 Real Motril C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Motril C. F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rummenige FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els seguidors del Rummenige van tornar a saltar d'alegria al minut 72. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Diego Mateos Romero que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Eizmendi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Miguel López Cano quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Manuel Cima va fer una magnífica aturada al minut 56, tot i el bon llançament de falta de Óscar Sáez.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Rummenige va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Óscar Sáez va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Eizmendi de Rummenige es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Motril C. F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nicolás Agud que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Motril.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Mauro Ribadeneyra de Motril va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Virto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloi Cabezudo de Motril va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Agud de Motril va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eloi Cabezudo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.