Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realmadrid miguel (1592455) - jhljl,ljkhjkl (1370610) » 428583225: T40/J3/IX

Liga 428583225 Información oficial sobre el partido 428583225 en Hattrick

01.06.2013 15:40:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / IX.70 (60341)

realmadrid miguel Alineación oficial del equipo 'realmadrid miguel' en el partido 2 - 2 los rutos Alineación oficial del equipo 'los rutos' en el partido
Antòni Rosés (41') 1 - 0
1 - 1 Israel Iñiguez-Abarca (42')
1 - 2 Abdelmouhy Zaki (68')
Gerardo Naharro (74') 2 - 2
realmadrid miguel Alineación oficial del equipo 'realmadrid miguel' en el partido 2 - 2 los rutos Alineación oficial del equipo 'los rutos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
realmadrid miguel Alineación oficial del equipo 'realmadrid miguel' en el partido 2 - 2 los rutos Alineación oficial del equipo 'los rutos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,8 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realmadrid miguel

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): realmadrid s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Antòni Rosés per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del realmadrid amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Gerardo Naharro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del realmadrid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Antòni Rosés, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Alfredo Mazo Martínez de realmadrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

los rutos

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Israel Iñiguez-Abarca de rutos va marcar de penal l'empat al minut 42.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Abdelmouhy Zaki quedar desmarcat i marcar per a rutos al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del rutos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Pedro Roca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Toni Urdaneta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de rutos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Vergara, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Vergara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Vergara de rutos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Iñiguez-Abarca de rutos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Israel Iñiguez-Abarca de rutos per doble groga al minut 58.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de rutos, en Abdelmouhy Zaki, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alfredo Ustara va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Clodoveo Sáenz Barrio.