Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magic LumTeam (797147) - Cigalons a tope (30785) » 428576858: T40/J7/VIII

Liga 428576858 Información oficial sobre el partido 428576858 en Hattrick

29.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VIII.2004 (179547)

CVVFC Alineación oficial del equipo 'CVVFC' en el partido 0 - 2 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
0 - 1 Martinho Imperial (32')
0 - 2 Domicián Szabó (36')
CVVFC Alineación oficial del equipo 'CVVFC' en el partido 0 - 2 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CVVFC Alineación oficial del equipo 'CVVFC' en el partido 3 - 1 Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CVVFC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Olivier Lehmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): CVVFC va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Santiago Ulla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): José Catoyra de CVVFC va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al 40, Javier Polo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hienerk Keisinger. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Yannick Gustin no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Władysław Szura va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Catoyra de CVVFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Nikolaj Berg va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Paco Diego que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Martinho Imperial va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 32.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Tungsteno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Domicián Szabó, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Tungsteno, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gauthier Moutarde va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sławomir Wszędzibój es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danny Johnston de Tungsteno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.