Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartack de BDN (49332) - Mayoristas cf (121230) » 428572759: T40/J4/VIII

Liga 428572759 Información oficial sobre el partido 428572759 en Hattrick

08.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VIII.1931 (179474)

Spartack de BDN Alineación oficial del equipo 'Spartack de BDN' en el partido 3 - 2 Mayoristas cf Alineación oficial del equipo 'Mayoristas cf' en el partido
Arturo Ericeq (15') 1 - 0
1 - 1 Massimiliano Leto (75')
Carles Utgés (82') 2 - 1
Danny Broborn (86') 3 - 1
3 - 2 Massimiliano Leto (88')
Spartack de BDN Alineación oficial del equipo 'Spartack de BDN' en el partido 3 - 2 Mayoristas cf Alineación oficial del equipo 'Mayoristas cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Spartack de BDN Alineación oficial del equipo 'Spartack de BDN' en el partido 3 - 5 Mayoristas cf Alineación oficial del equipo 'Mayoristas cf' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartack de BDN

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de BDN amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Arturo Ericeq, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Adam Kalabis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BDN, un peu providencial d'en Carles Utgés va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Danny Broborn de BDN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Jorge José Barros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Equióiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Carlos Canga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge José Barros de BDN es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Adam Kalabis ocupà el lloc d'en Arturo Ericeq al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de BDN quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Mayoristas cf

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Massimiliano Leto de Mayoristas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Mayoristas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Massimiliano Leto va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Andrzej Błociński va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Dino Vaz va encarar al porter al 33, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Andrzej Błociński va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Mxolisi Dadoo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mxolisi Dadoo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Óscar Hurtado Amezaga de Mayoristas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.