Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayden 2.0 (1579686) - los tutyfruty (123938) » 428570453: T40/J2/VIII

Liga 428570453 Información oficial sobre el partido 428570453 en Hattrick

25.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.1890 (179433)

Gripe porcina Alineación oficial del equipo 'Gripe porcina' en el partido 1 - 3 los tutyfruty Alineación oficial del equipo 'los tutyfruty' en el partido
Antonio Sancerre (34') 1 - 0
1 - 1 Sven Lucka (41')
1 - 2 Giobbe DonVito (58')
1 - 3 Sven Lucka (85')
Gripe porcina Alineación oficial del equipo 'Gripe porcina' en el partido 1 - 3 los tutyfruty Alineación oficial del equipo 'los tutyfruty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gripe porcina Alineación oficial del equipo 'Gripe porcina' en el partido 0 - 2 los tutyfruty Alineación oficial del equipo 'los tutyfruty' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gripe porcina

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Antonio Sancerre, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lorenzo Porras, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): porcina van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Pachín Navarro des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Verdejo Rojas de porcina va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Durán de Quiroga, el jugador de porcina va ser expulsat al minut 73.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): porcina es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pachín Navarro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Urroz al camp.

los tutyfruty

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Sven Lucka va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, tutyfruty es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Giobbe DonVito es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, una falta xutada per Sven Lucka va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a tutyfruty. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ataúlfo Romero Pineda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ferenc Kolozár estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Narcomillo Amadori va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paul Flachsmann, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juli Roviras de tutyfruty la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juli Roviras va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): tutyfruty va fer una substitució al minut 81. Dragoş Câmpean va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrià Roselló.