Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furious Futbol Club (1602271) - Compañia Easy S.A. (1457930) » 428570352: T40/J4/VIII

Liga 428570352 Información oficial sobre el partido 428570352 en Hattrick

08.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VIII.1888 (179431)

Furious Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Furious Futbol Club' en el partido 0 - 3 C.D. Rus Alineación oficial del equipo 'C.D. Rus' en el partido
0 - 1 Tião Guasco (19')
0 - 2 Andries Rijvers (53')
0 - 3 Sergi Bitrià (76')
Furious Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Furious Futbol Club' en el partido 0 - 3 C.D. Rus Alineación oficial del equipo 'C.D. Rus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Furious Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Furious Futbol Club' en el partido 1 - 3 C.D. Rus Alineación oficial del equipo 'C.D. Rus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furious Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Çınar Bekam va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Furious se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Luís Nobre Baptista va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Furious puguin veure en Hugó Boros jugant de nou; ja que al minut 18 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Andoni Vega Castañeda el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Joan Culí de Furious va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

C.D. Rus

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tião Guasco va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, C.D. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andries Rijvers.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Sergi Bitrià va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Gianluca Casagrande, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marino Pierelli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): C.D. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Gilberto Pimentel va quedar-se sol davant el porter Gianluca Casagrande, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gilberto Pimentel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Alvinho Campelo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcelino Decamps de C.D. es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alvinho Campelo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.