Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Paradense (1601922) - ZarakiTod (775807) » 428562163: T40/J1/VIII

Liga 428562163 Información oficial sobre el partido 428562163 en Hattrick

18.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VIII.1742 (179285)

PETAORTOS FC Alineación oficial del equipo 'PETAORTOS FC' en el partido 0 - 6 San Miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'San Miguel C.F.' en el partido
0 - 1 Noel Casquero (8')
0 - 2 Miguel Carapío (51')
0 - 3 Noel Casquero (77')
0 - 4 Noel Casquero (78')
0 - 5 Jimeno Buenafuente (84')
0 - 6 Enric Casamort (88')
PETAORTOS FC Alineación oficial del equipo 'PETAORTOS FC' en el partido 0 - 6 San Miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'San Miguel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
PETAORTOS FC Alineación oficial del equipo 'PETAORTOS FC' en el partido 1 - 9 San Miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'San Miguel C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PETAORTOS FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PETAORTOS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel Saldzhiev va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Escavias de PETAORTOS es va guanyar la targeta groga merescudament.

San Miguel C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Miguel Noel Casquero va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguel Carapío, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Robert Santacatalina es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Noel Casquero per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 77 passava a ser 0 - 3.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Noel Casquero va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de David Cadaval la va rematar Jimeno Buenafuente amb una magnífica volea que va fer pujar per a Miguel el 0 - 5.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enric Casamort de Miguel l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PETAORTOS. La jugada d'estratègia del Miguel per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Felipe Croses va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Noel Casquero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Jordi Claret quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enrique Medina Ruiz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, David Cadaval va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Anton Gayà de Miguel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Claret de Miguel es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Noel Casquero.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, David Cadaval de Miguel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Felipe Croses de Miguel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.