Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C. Celta de Vigo S.A.D (119786) - Estrella Blanca C.F. (801014) » 428559860: T40/J13/VIII

Liga 428559860 Información oficial sobre el partido 428559860 en Hattrick

10.08.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 13 / VIII.1700 (179243)

R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido 1 - 0 Veturianer C.F. Alineación oficial del equipo 'Veturianer C.F.' en el partido
Eetu Kemppi (6') 1 - 0
R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido 1 - 0 Veturianer C.F. Alineación oficial del equipo 'Veturianer C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C. Celta de Vigo S.A.D Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D' en el partido 2 - 0 Veturianer C.F. Alineación oficial del equipo 'Veturianer C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Celta de Vigo S.A.D

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eetu Kemppi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Celta Vigo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Mikhail Pegashov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Antonio Silos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Andy Kaltenecker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Silos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en İbrahim Burak Ekin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eetu Kemppi de Celta Vigo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tibor Gerencsér probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Veturianer C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Marius Mjelva va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El Veturianer va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Breogán Cortez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Veturianer va fer una substitució al minut 87. Seran Otón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ole Zukal-Holinger.