Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quebrantahuesos CF (1370085) - Molis Balompié (1589277) » 428557486: T40/J8/VIII

Liga 428557486 Información oficial sobre el partido 428557486 en Hattrick

06.07.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VIII.1658 (179201)

pallassos F.C. Alineación oficial del equipo 'pallassos F.C.' en el partido 1 - 2 FC MONFLORIT Alineación oficial del equipo 'FC MONFLORIT' en el partido
Emilian Burciu (35') 1 - 0
1 - 1 Felipe Dardalla (59')
1 - 2 Miron Marin (73')
pallassos F.C. Alineación oficial del equipo 'pallassos F.C.' en el partido 1 - 2 FC MONFLORIT Alineación oficial del equipo 'FC MONFLORIT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pallassos F.C. Alineación oficial del equipo 'pallassos F.C.' en el partido 1 - 1 FC MONFLORIT Alineación oficial del equipo 'FC MONFLORIT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pallassos F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): pallassos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Emilian Burciu la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pallassos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eli Sass, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): pallassos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Vía en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Valenzuela Núñez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): pallassos van sortir al contraatac al minut 38, però Ma-Sul Lee va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de pallassos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ma-Sul Lee va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El pallassos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Ma-Sul Lee va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

FC MONFLORIT

Goles Goles

  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per MONFLORIT va ser Felipe Dardalla, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): En Miron Marin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 73. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Felipe Dardalla va estar a punt de posar per davant a MONFLORIT amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Reint van Rooij va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Antonio Valera de MONFLORIT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Dardalla després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Reint van Rooij va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Josep Maria Boix ocupà el lloc d'en Enrique González Priorío al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de MONFLORIT quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 60 de partit, quan un jugador de MONFLORIT, en Juan Antonio Puche, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.