Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.REYES (1461455) - CANGAS NARCEA (1437397) » 428552491: T40/J5/VIII

Liga 428552491 Información oficial sobre el partido 428552491 en Hattrick

15.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VIII.1569 (179112)

Can Solei Fc Alineación oficial del equipo 'Can Solei Fc' en el partido 4 - 1 REALMADRIDSEVEN Alineación oficial del equipo 'REALMADRIDSEVEN' en el partido
Alessandro Prüssmann (26') 1 - 0
Arne Ottosen (59') 2 - 0
2 - 1 István Plókai (75')
Arne Ottosen (79') 3 - 1
Julián Ruiz (83') 4 - 1
Can Solei Fc Alineación oficial del equipo 'Can Solei Fc' en el partido 4 - 1 REALMADRIDSEVEN Alineación oficial del equipo 'REALMADRIDSEVEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Can Solei Fc Alineación oficial del equipo 'Can Solei Fc' en el partido 6 - 0 REALMADRIDSEVEN Alineación oficial del equipo 'REALMADRIDSEVEN' en el partido
Tiene mala suerte 6.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Solei Fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Solei va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alessandro Prüssmann, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Solei va aconseguir el 2 - 0 quan Arne Ottosen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Arne Ottosen de Solei va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Julián Ruiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arne Ottosen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Javier Peñuela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Jorge Mainez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepe Rodríguez de Solei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Pepe Rodríguez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Solei es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Armin Beglinger de Solei va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan López-Mingo va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Pepe Rodríguez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

REALMADRIDSEVEN

Goles Goles

  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 75 minuts quan Przemysław Błachy va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a István Plókai, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Mendoza va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Przemysław Błachy va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Viktor Kolovics, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Przemysław Błachy va estar a punt de posar per davant a REALMADRIDSEVEN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Armin Beglinger va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Kolovics de REALMADRIDSEVEN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pini Halamish de REALMADRIDSEVEN es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giorgio Saiani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodolphe Riebe de REALMADRIDSEVEN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Przemysław Błachy de REALMADRIDSEVEN es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Przemysław Błachy no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.