Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules cf Alicante (1433114) - el mas (491985) » 428544748: T40/J1/VIII

Liga 428544748 Información oficial sobre el partido 428544748 en Hattrick

18.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VIII.1431 (178974)

Spiro Dragon Dragones Alineación oficial del equipo 'Spiro Dragon Dragones' en el partido 2 - 1 sheffield wednesday Alineación oficial del equipo 'sheffield wednesday' en el partido
0 - 1 Adolfo Jiménez (23')
Nicu Radovici (35') 1 - 1
Tuukka Mukkala (81') 2 - 1
Spiro Dragon Dragones Alineación oficial del equipo 'Spiro Dragon Dragones' en el partido 2 - 1 sheffield wednesday Alineación oficial del equipo 'sheffield wednesday' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spiro Dragon Dragones Alineación oficial del equipo 'Spiro Dragon Dragones' en el partido 3 - 0 sheffield wednesday Alineación oficial del equipo 'sheffield wednesday' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spiro Dragon Dragones

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 35. Nicu Radovici, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ralph Barton va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Tuukka Mukkala va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Dragones posava el marcador 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Nicu Radovici va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Tuukka Mukkala no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Dragones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Navarro Malta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 黄 (Huang) 英弘 (Yinghong) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ralph Barton de Dragones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sheffield wednesday

Goles Goles

  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Sisto Bardazzi va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Adolfo Jiménez se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 23 per a sheffield.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gianluigi Empiri es va comportar com un juvenil al minut 2 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Adolfo Jiménez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 288 Minuto 69 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del sheffield, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 69 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rrapush Fisheku de sheffield va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Farrokh Eisapour de sheffield es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59, Paulo Cantuarias de sheffield es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Paulo Cantuarias, jugador de sheffield, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Artemio Novoa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 096 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Perica Pavliša de sheffield no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.