Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QUINTA (1591653) - Titi Enric 14 (794546) » 428543687: T40/J2/VIII

Liga 428543687 Información oficial sobre el partido 428543687 en Hattrick

25.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.1412 (178955)

Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Benimaclet' en el partido 0 - 1 avadore fc Alineación oficial del equipo 'avadore fc' en el partido
0 - 1 Herbert Peereboom (29')
Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Benimaclet' en el partido 0 - 1 avadore fc Alineación oficial del equipo 'avadore fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Benimaclet' en el partido 4 - 0 avadore fc Alineación oficial del equipo 'avadore fc' en el partido
Es un cenizo 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benimaclet

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ilídio Erva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Benimaclet va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cataldo Mongelli en un 1 contra 1 amb el porter Hector Sebastian Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Benimaclet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Guillermo Domine va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Cataldo Mongelli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Zoltán Kocsis tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 3, Ilídio Erva de Benimaclet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20, Yens Bekaert de Benimaclet es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Amadeusz Bugajczyk tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

avadore fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Herbert Peereboom va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valeriu Velcea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.