Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Momias (988005) - xixoteam (776161) » 428540113: T40/J4/VIII

Liga 428540113 Información oficial sobre el partido 428540113 en Hattrick

08.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VIII.1348 (178891)

C.E.Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E.Castelló' en el partido 4 - 2 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
Romeo Grippo (32') 1 - 0
1 - 1 Gabriel Sala (34')
Göktürk Erçetin (47') 2 - 1
Giuseppe Mura (71') 3 - 1
3 - 2 Daniel Davison (72')
Johannes Lichtlein (80') 4 - 2
C.E.Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E.Castelló' en el partido 4 - 2 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.E.Castelló Alineación oficial del equipo 'C.E.Castelló' en el partido 6 - 0 Firgas Atletico Alineación oficial del equipo 'Firgas Atletico' en el partido
Tiene mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Castelló

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Romeo Grippo de C.E.Castelló, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Göktürk Erçetin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Giuseppe Mura de C.E.Castelló va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): C.E.Castelló va augmentar la diferència quan Johannes Lichtlein no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Johannes Lichtlein va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Lukas Åkesson, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lukas Åkesson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Giuseppe Mura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Antonio Fontana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Carlo Powell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Firgas Atletico

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Gabriel Sala.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Ion Firitescu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Daniel Davison va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduardo Nano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Atletico creava perill des de la dreta al minut 75, però en Jacky Barron, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Juan Luis Blanco desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Daniel Davison va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jacky Barron.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Inar Baskaran de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.