Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc..barbera (774848) - santis (1594557) » 428539708: T40/J1/VIII

Liga 428539708 Información oficial sobre el partido 428539708 en Hattrick

18.05.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VIII.1341 (178884)

fc..barbera Alineación oficial del equipo 'fc..barbera' en el partido 1 - 1 S.D.C.F Lerez Alineación oficial del equipo 'S.D.C.F Lerez' en el partido
İlhami Yalduz (7') 1 - 0
1 - 1 Bernabé Bayón (87')
fc..barbera Alineación oficial del equipo 'fc..barbera' en el partido 1 - 1 S.D.C.F Lerez Alineación oficial del equipo 'S.D.C.F Lerez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fc..barbera Alineación oficial del equipo 'fc..barbera' en el partido 2 - 2 S.D.C.F Lerez Alineación oficial del equipo 'S.D.C.F Lerez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,5 % 33,4 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc..barbera

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): fc..barbera s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en İlhami Yalduz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Nando Imthurn gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mateu Girol va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bar Orgad. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Vladimir Rapan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Nando Imthurn, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Augustin Nimmerfroh va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Bartolomej Nedeliak de fc..barbera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34 de partit, el jugador Vladimir Rapan de fc..barbera es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Kane Ceccoli de fc..barbera es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Bartolomej Nedeliak de fc..barbera va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kepa Martikorena va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del fc..barbera puguin veure en İlhami Yalduz jugant de nou; ja que al minut 88 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Augustin Nimmerfroh el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vladimir Rapan no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

S.D.C.F Lerez

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Bernabé Bayón que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Hernández de S.D.C.F va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Luis Agrelo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.