Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INTER FCAT (1460652) - Vanaheim AF (118175) » 428534631: T40/J6/VIII

Liga 428534631 Información oficial sobre el partido 428534631 en Hattrick

22.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VIII.1250 (178793)

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 1 - 0 Vanaheim AF Alineación oficial del equipo 'Vanaheim AF' en el partido
Danilo Chávez (49') 1 - 0
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 1 - 0 Vanaheim AF Alineación oficial del equipo 'Vanaheim AF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 0 - 1 Vanaheim AF Alineación oficial del equipo 'Vanaheim AF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Lodirreal va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Danilo Chávez aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Lodirreal van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Danilo Chávez no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lodirreal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Danilo Chávez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Lodirreal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Ion-Aurel Culcer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Lodirreal van sortir al contraatac al minut 88, però Danilo Chávez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Vardis Komninos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lodirreal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Vanaheim AF

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): El Vanaheim va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 24 amb un llançament de falta perillós. En Pedram Asrari però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Aldo Josipović de Vanaheim, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Marcu Truţă va fer una jugada per la banda esquerra, però Wolf-Birger Cranz va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Camille Bernardeau al minut 87 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gorm Hertz de Vanaheim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Manuel José Hortezuelo de Vanaheim va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Gorm Hertz de Vanaheim va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Quemada va prendre el seu rol al minut 34.