Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PaikDo F.C. (801918) - Merkury Risings (1459865) » 428532174: T40/J8/VIII

Liga 428532174 Información oficial sobre el partido 428532174 en Hattrick

06.07.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VIII.1206 (178749)

Amunt United CF Alineación oficial del equipo 'Amunt United CF' en el partido 2 - 1 Merkury Risings Alineación oficial del equipo 'Merkury Risings' en el partido
Evaristo Favale (39') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Papèra (77')
Evaristo Favale (80') 2 - 1
Amunt United CF Alineación oficial del equipo 'Amunt United CF' en el partido 2 - 1 Merkury Risings Alineación oficial del equipo 'Merkury Risings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Amunt United CF Alineación oficial del equipo 'Amunt United CF' en el partido 2 - 0 Merkury Risings Alineación oficial del equipo 'Merkury Risings' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amunt United CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Evaristo Favale va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de United.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Andrei Vasile de United va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Evaristo Favale, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Roman Franko del United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evaristo Favale va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasile Neag de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Merkury Risings

Goles Goles

  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de MKR va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Eugenio Papèra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jörg Bozan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El MKR va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Robin Mitrea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Edu Cumellas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jaime Jiménez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a MKR al minut 78.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): MKR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Ignace Modave des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robin Mitrea de MKR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): En Asmus Fürnkranz de MKR va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lech Broński va prendre el seu rol al minut 47.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Ignace Modave va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.