Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DCB team (1332081) - TEAM ROCA (794888) » 428525360: T40/J12/VIII

Liga 428525360 Información oficial sobre el partido 428525360 en Hattrick

03.08.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / VIII.1084 (178627)

Ripot.F.C. Alineación oficial del equipo 'Ripot.F.C.' en el partido 2 - 1 FC Tetty Alineación oficial del equipo 'FC Tetty' en el partido
0 - 1 Amets Larrabe (19')
Paco Mareval (31') 1 - 1
Valerian Tobias Pommerening (70') 2 - 1
Ripot.F.C. Alineación oficial del equipo 'Ripot.F.C.' en el partido 2 - 1 FC Tetty Alineación oficial del equipo 'FC Tetty' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ripot.F.C. Alineación oficial del equipo 'Ripot.F.C.' en el partido 2 - 0 FC Tetty Alineación oficial del equipo 'FC Tetty' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ripot.F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Ripot.F.C. aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Paco Mareval va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Valerian Tobias Pommerening, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tetty. La jugada d'estratègia del Ripot.F.C. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Valerian Tobias Pommerening va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Ripot.F.C. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cédric Aubert va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Debrul.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zvonko Jakovčić.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Ripot.F.C. va fer una substitució al minut 57. Nélson Lara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Filippo Voccoli.

FC Tetty

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): Tetty va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Amets Larrabe la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Amets Larrabe que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tetty sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sean Jensen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Viorel Vancia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tetty que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yarko De Coster de Tetty es va guanyar la targeta groga merescudament.