Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rollerball (989851) - New Barnaonuba (1459537) » 428523632: T40/J14/VIII

Liga 428523632 Información oficial sobre el partido 428523632 en Hattrick

17.08.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 14 / VIII.1053 (178596)

MadrileñosSA Alineación oficial del equipo 'MadrileñosSA' en el partido 0 - 1 Sagrera Catalonia Alineación oficial del equipo 'Sagrera Catalonia' en el partido
0 - 1 Javier Cicala (79')
MadrileñosSA Alineación oficial del equipo 'MadrileñosSA' en el partido 0 - 1 Sagrera Catalonia Alineación oficial del equipo 'Sagrera Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MadrileñosSA Alineación oficial del equipo 'MadrileñosSA' en el partido 2 - 1 Sagrera Catalonia Alineación oficial del equipo 'Sagrera Catalonia' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MadrileñosSA

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): MadrileñosSA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tino Santana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Emīls Badūns.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Massamba Diakite va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Soler.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tino Santana s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador David Higuera de MadrileñosSA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Sagrera Catalonia

Goles Goles

  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): Quan passaven 79 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del SAG. En Javier Cicala va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SAG va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mariusz Szałajko va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Francesco Saccu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mickaël Delautre havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): SAG es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paweł Lubczyk no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomi Hyyrynen al camp.