Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cornegol (310224) - Real Ray Sturm (777663) » 428522467: T40/J3/VIII

Liga 428522467 Información oficial sobre el partido 428522467 en Hattrick

01.06.2013 15:15:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VIII.1033 (178576)

cornegol Alineación oficial del equipo 'cornegol' en el partido 0 - 5 Real Ray Sturm Alineación oficial del equipo 'Real Ray Sturm' en el partido
0 - 1 Majid Iraqui (5')
0 - 2 Nathan Grazulyte (34')
0 - 3 Walter Cautereels (35')
0 - 4 Walter Cautereels (36')
0 - 5 Majid Iraqui (74')
cornegol Alineación oficial del equipo 'cornegol' en el partido 0 - 5 Real Ray Sturm Alineación oficial del equipo 'Real Ray Sturm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cornegol Alineación oficial del equipo 'cornegol' en el partido 2 - 0 Real Ray Sturm Alineación oficial del equipo 'Real Ray Sturm' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cornegol

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sébastien Bruyère va marxar de Wassim Arhmani en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de cornegol van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): cornegol va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Kazimieras Gurnickas va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hueiler Chapinha haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cornegol al minut 54.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): cornegol va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bogdan Juričić va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Chrif Boussaïdi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Real Ray Sturm

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Giosuè Fantoni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Sturm, Majid Iraqui, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sturm va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Nathan Grazulyte va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Walter Cautereels, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Sturm va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Walter Cautereels, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Majid Iraqui va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sturm sortien al contraatac. La falta llançada per Nathan Grazulyte va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sturm sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Walter Cautereels, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Giosuè Fantoni de Sturm va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Sánchez Zorrilla de Sturm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.