Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Plasencia (1583632) - Odonnell (774237) » 428520186: T40/J7/VIII

Liga 428520186 Información oficial sobre el partido 428520186 en Hattrick

29.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VIII.992 (54793)

Burgos CF. Alineación oficial del equipo 'Burgos CF.' en el partido 2 - 4 Odonnell Alineación oficial del equipo 'Odonnell' en el partido
0 - 1 Stefan Ognjenović (12')
0 - 2 Lippo Ilpala (35')
Rubén Felices (60') 1 - 2
Danilo Barriomartín (78') 2 - 2
2 - 3 Victor Tudorache (86')
2 - 4 Antonio García-Velasco (87')
Burgos CF. Alineación oficial del equipo 'Burgos CF.' en el partido 2 - 4 Odonnell Alineación oficial del equipo 'Odonnell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Burgos CF. Alineación oficial del equipo 'Burgos CF.' en el partido 4 - 2 Odonnell Alineación oficial del equipo 'Odonnell' en el partido
Tiene mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgos CF.

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Rubén Felices va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Burgos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Danilo Barriomartín que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Nick Marvin Rettenberger del Burgos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Burgos va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Dorian Wessels va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Dorian Wessels va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Rubén Felices va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Zugatz Erbetegi no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Buitrago de Burgos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Zenaido Varona de Burgos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nick Marvin Rettenberger ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Novan Roring no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Odonnell

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de César Sánchez arribés a peus de Stefan Ognjenović, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Odonnell el 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Odonnell va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lippo Ilpala.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): En Victor Tudorache va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antonio García-Velasco, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.