Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenesco SD (121949) - El Hat (488385) » 428517785: T40/J9/VIII

Liga 428517785 Información oficial sobre el partido 428517785 en Hattrick

13.07.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 9 / VIII.949 (54750)

Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 2 - 2 Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'Mallorca C.F.' en el partido
Marin Suslic (41') 1 - 0
Torsten Mohren (57') 2 - 0
2 - 1 Xavier Aleixandre (63')
2 - 2 Mokhtar El-Khafi (81')
Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 2 - 2 Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'Mallorca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arenesco SD Alineación oficial del equipo 'Arenesco SD' en el partido 0 - 1 Mallorca C.F. Alineación oficial del equipo 'Mallorca C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arenesco SD

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Capaz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marin Suslic va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 41.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Arenesco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Torsten Mohren va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Arenesco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Serafí Pallé en un 1 contra 1 amb el porter Romuald Klamrowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vadim Autin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arenesco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Serafí Pallé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Pinilla de Arenesco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Barro.

Mallorca C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Xavier Aleixandre va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 63 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 81, quan Mokhtar El-Khafi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mallorca va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alejandro Víctor Liniers va desviar el xut final de Mehmet Durak després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Xavier Aleixandre va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): David Funoll va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Víctor Liniers, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Juha Kamsula no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Francisco Peces.