Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernanditos (772440) - Murcia Spurs (1367148) » 428504707: T40/J1/VIII

Liga 428504707 Información oficial sobre el partido 428504707 en Hattrick

18.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 1 / VIII.716 (54517)

Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido 1 - 0 Sir William C.F. Alineación oficial del equipo 'Sir William C.F.' en el partido
Chahid Quortobi (16') 1 - 0
Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido 1 - 0 Sir William C.F. Alineación oficial del equipo 'Sir William C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fernanditos Alineación oficial del equipo 'Fernanditos' en el partido 1 - 1 Sir William C.F. Alineación oficial del equipo 'Sir William C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernanditos

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fernanditos contenien la respiració mentre en Chahid Quortobi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fernanditos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Boris Stubbenland va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fernanditos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cyryl Lyra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Manfred Prinz gairebé va marcar per a Fernanditos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fernanditos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Boris Stubbenland va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Etién Ramoíño va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Viorel Axente de Fernanditos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sir William C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Etién Ramoíño no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aaron Leinonen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 5, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Duje Legac, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giancarlo Zingale no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Alemañ va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Rickard Sörensson sol davant la porteria al minut 87, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Morkus Renis de William s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.