Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mejores Rivales CF (1332734) - el bello puyol (992421) » 428502978: T40/J2/VIII

Liga 428502978 Información oficial sobre el partido 428502978 en Hattrick

25.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.685 (54486)

Resurrection Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Resurrection Futbol Club' en el partido 0 - 3 el bello puyol Alineación oficial del equipo 'el bello puyol' en el partido
0 - 1 Yngvar Larsen (48')
0 - 2 Antoine Minard (85')
0 - 3 Torben Timm (87')
Resurrection Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Resurrection Futbol Club' en el partido 0 - 3 el bello puyol Alineación oficial del equipo 'el bello puyol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Resurrection Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Resurrection Futbol Club' en el partido 0 - 1 el bello puyol Alineación oficial del equipo 'el bello puyol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Resurrection Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Resurrection sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Manolo Zambranos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erick Means.
  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Vissarionas Patistas de Resurrection va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pacífico Recarte de Resurrection es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Erick Means de Resurrection va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Óscar Vázquez Chavarri va prendre el seu rol al minut 81.

el bello puyol

Goles Goles

  • 170 Minuto 48 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Yngvar Larsen al minut 48 va permetre a bello prendre avantatge per 0 - 1.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Antoine Minard va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Torben Timm va augmentar l'avantatge de bello a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Antoine Minard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Resurrection. La jugada d'estratègia del bello per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Germán Adrián Ramón Grabarnik va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Pedro José Val quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Charles van der Smissen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Clément Sarazin quasi marca en una jugada assajada de córner que Germán Adrián Ramón Grabarnik havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hélder Brito de bello va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.