Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Eskimo (772841) - YaraM FC (1580838) » 428499140: T40/J10/VIII

Liga 428499140 Información oficial sobre el partido 428499140 en Hattrick

20.07.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VIII.616 (54417)

Team Beers Alineación oficial del equipo 'Team Beers' en el partido 1 - 1 sircal Alineación oficial del equipo 'sircal' en el partido
Tristan Leconte (49') 1 - 0
1 - 1 Stefan Hartwald (81')
Team Beers Alineación oficial del equipo 'Team Beers' en el partido 1 - 1 sircal Alineación oficial del equipo 'sircal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Beers Alineación oficial del equipo 'Team Beers' en el partido 2 - 0 sircal Alineación oficial del equipo 'sircal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Beers

Goles Goles

  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 49 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Tristan Leconte. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Beers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rodolfo Cabral va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Salgado.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gernot Dolin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Albert Macià, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Beers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Umbelino Teixeira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Gernot Dolin gairebé va marcar per a Beers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Constantin Rave.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): En Ernst-Jan Polak va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

sircal

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Stefan Hartwald va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, sircal, al minut 81. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de sircal van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 22 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar José Cláudio Garrido, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sircal, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En José Cláudio Garrido va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Pepe Tapia Gómez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de sircal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del sircal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ruben Baller, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Semblava que Stefan Hartwald s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.