Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Bête (994894) - F.C. Vaud (777683) » 428495590: T40/J4/VIII

Liga 428495590 Información oficial sobre el partido 428495590 en Hattrick

08.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VIII.553 (54354)

Idhun Villamalea Balompié Alineación oficial del equipo 'Idhun Villamalea Balompié' en el partido 1 - 0 C.D. Calle Mayor Alineación oficial del equipo 'C.D. Calle Mayor' en el partido
Tayfun Nezafet (22') 1 - 0
Idhun Villamalea Balompié Alineación oficial del equipo 'Idhun Villamalea Balompié' en el partido 1 - 0 C.D. Calle Mayor Alineación oficial del equipo 'C.D. Calle Mayor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Idhun Villamalea Balompié Alineación oficial del equipo 'Idhun Villamalea Balompié' en el partido 2 - 0 C.D. Calle Mayor Alineación oficial del equipo 'C.D. Calle Mayor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Idhun Villamalea Balompié

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Tayfun Nezafet va donar a Idhun un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ábel Kemény va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Lukas Meindl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Mauro Solla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lancelot Cnapelinckx de Idhun va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Villa va marxar de Adrao Grande en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Idhun van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Fredo von Klinckowstroem, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tayfun Nezafet per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lukas Meindl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Idhun ho intentava per la dreta per mitjà de Fredo von Klinckowstroem, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lancelot Cnapelinckx.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Solla de Idhun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Fredo von Klinckowstroem, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pedro Villa, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

C.D. Calle Mayor