Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TAMUDO CF (308773) - Luisito FC (1583160) » 428495434: T40/J7/VIII

Liga 428495434 Información oficial sobre el partido 428495434 en Hattrick

29.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / VIII.550 (54351)

RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 2 - 1 All Stars Barcelona Alineación oficial del equipo 'All Stars Barcelona' en el partido
Dave Arrington (30') 1 - 0
Mark Rautenburger (48') 2 - 0
2 - 1 Martin Sigismund Thiems (67')
RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 2 - 1 All Stars Barcelona Alineación oficial del equipo 'All Stars Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RiudeBirres Alineación oficial del equipo 'RiudeBirres' en el partido 3 - 2 All Stars Barcelona Alineación oficial del equipo 'All Stars Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 19,0 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RiudeBirres

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Dave Arrington va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RiudeBirres.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de RiudeBirres pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mark Rautenburger va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Dave Arrington del RiudeBirres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RiudeBirres va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Schena, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Bayron Aliaga quasi marca en una jugada assajada de córner que Darjan Begič havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sébastien Weiwers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

All Stars Barcelona

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): AllStarsBc va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Martin Sigismund Thiems va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Irles va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Julio García de la Vega, al minut 35 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Martin Stoyanov la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de AllStarsBc havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Masaya Ballivián de AllStarsBc s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.