Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betis Ma (1416819) - Penitentes team (312330) » 428492181: T40/J5/VIII

Liga 428492181 Información oficial sobre el partido 428492181 en Hattrick

15.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VIII.492 (54293)

Selección Gallega de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Selección Gallega de Fútbol' en el partido 0 - 2 Penitentes team Alineación oficial del equipo 'Penitentes team' en el partido
0 - 1 Fernando Humarán (7')
0 - 2 Damien Dugas (49')
Selección Gallega de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Selección Gallega de Fútbol' en el partido 0 - 2 Penitentes team Alineación oficial del equipo 'Penitentes team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Selección Gallega de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Selección Gallega de Fútbol' en el partido 2 - 0 Penitentes team Alineación oficial del equipo 'Penitentes team' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selección Gallega de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Selección va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Isra Saumell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Odivan Maçaranduba.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Alberto Barreiro de Selección va intentar batre la porteria rival al minut 18 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Selección va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Paolo Gilli va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Odivan Maçaranduba va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Barreiro de Selección es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56 de partit, Alberto Barreiro de Selección va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Penitentes team

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Isra Saumell s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Fernando Humarán, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Damien Dugas de Penitentes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Damien Dugas de Penitentes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.