Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carbayon F.C. (1602104) - Gauss (1419939) » 428490204: T40/J2/VIII

Liga 428490204 Información oficial sobre el partido 428490204 en Hattrick

25.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.457 (54258)

Atletic Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Atletic Sant Joan' en el partido 1 - 1 "SuperTeam" FC Alineación oficial del equipo '"SuperTeam" FC' en el partido
0 - 1 Alejandro Calvillo (9')
Vidutis Sakalas (55') 1 - 1
Atletic Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Atletic Sant Joan' en el partido 1 - 1 "SuperTeam" FC Alineación oficial del equipo '"SuperTeam" FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic Sant Joan Alineación oficial del equipo 'Atletic Sant Joan' en el partido 2 - 0 "SuperTeam" FC Alineación oficial del equipo '"SuperTeam" FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Sant Joan

Goles Goles

  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Vidutis Sakalas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atletic empatava el partit, 1 a 1, al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jeremies Riera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Sebastian Poliwka hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Ignacio Maestre Dávila havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Atletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Armando Desguanechs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Àngel Ramon Pinsach.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacek Ćwiklik de Atletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jacek Ćwiklik de Atletic es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.

"SuperTeam" FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 9 minuts quan Alejandro Calvillo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a "SuperTeam".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hernán Edgardo Dagotto no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hicham Zehar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Harri Alasorvari va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hicham Zehar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): El "SuperTeam" se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 35, en Hicham Zehar va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Pacheco.