Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astaroth FC (1456873) - Consaburum (314872) » 428481563: T40/J10/VIII

Liga 428481563 Información oficial sobre el partido 428481563 en Hattrick

20.07.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / VIII.302 (54103)

Kominteam Alineación oficial del equipo 'Kominteam' en el partido 1 - 2 Soplabisagras FC Alineación oficial del equipo 'Soplabisagras FC' en el partido
Robrecht Duvillier (56') 1 - 0
1 - 1 Élber Pavãozinho (72')
1 - 2 William Berretti (81')
Kominteam Alineación oficial del equipo 'Kominteam' en el partido 1 - 2 Soplabisagras FC Alineación oficial del equipo 'Soplabisagras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kominteam Alineación oficial del equipo 'Kominteam' en el partido 2 - 0 Soplabisagras FC Alineación oficial del equipo 'Soplabisagras FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kominteam

Goles Goles

  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va premiar Kominteam amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Robrecht Duvillier va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en André Gomes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Asger Eutin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Cristian Mighiu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kominteam.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Sebastian Nøjgaard va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ole Pullen.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian Mighiu de Kominteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Carlo Checchia de Kominteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Raymond Sturman semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Soplabisagras FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Lacoste Vignalet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Soplabisagras, Élber Pavãozinho, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què William Berretti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Enrique Monte va entorpir al marcador d'en Florian Favard per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Felipe Villoria va estar a punt de posar per davant a Soplabisagras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gonzalo Iñiguz Duratón va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Soplabisagras creava perill des de la dreta al minut 64, però en Gonzalo Iñiguz Duratón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alejandro Lacoste Vignalet desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Soplabisagras, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Len Laffert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florian Favard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Urban Kobald va sortir coix del terreny de joc, substituït per José Miguel Vidal. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.