Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txu Nait Xupitos C.F. (1337141) - Eli C F (124259) » 428477385: T40/J2/VIII

Liga 428477385 Información oficial sobre el partido 428477385 en Hattrick

25.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.228 (54029)

Txu Nait Xupitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Txu Nait Xupitos C.F.' en el partido 4 - 2 Atlético del Orzán Alineación oficial del equipo 'Atlético del Orzán' en el partido
Igli Carradori (40') 1 - 0
1 - 1 蒋 (Jiang) 舜辉 (Shunhui) (42')
Falk Backmund (43') 2 - 1
Igli Carradori (53') 3 - 1
Pepito Galarie (54') 4 - 1
4 - 2 Tawfiq Belinda (89')
Txu Nait Xupitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Txu Nait Xupitos C.F.' en el partido 4 - 2 Atlético del Orzán Alineación oficial del equipo 'Atlético del Orzán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txu Nait Xupitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Txu Nait Xupitos C.F.' en el partido 2 - 1 Atlético del Orzán Alineación oficial del equipo 'Atlético del Orzán' en el partido
Tiene suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txu Nait Xupitos C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Xupitos va agafar avantatge al minut 40 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Igli Carradori fent així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Corria el minut 43 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Falk Backmund, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 una excel·lent centrada de Falk Backmund va arribar a Igli Carradori, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Xupitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio Güell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Antônio Henrique Coelho hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lo Broeren havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pepito Galarie. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antônio Henrique Coelho de Xupitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético del Orzán

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Atlético al minut 42. 蒋 (Jiang) 舜辉 (Shunhui) va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 109 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Tawfiq Belinda se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Pepito Galarie que va anotar el 4 - 1 per a Xupitos sense cap impediment.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tawfiq Belinda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan 蒋 (Jiang) 舜辉 (Shunhui) va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriele Terella va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Clemenzo Camariñas no va poder controlar.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Gabriele Terella va fer una estirada espectacular al minut 88, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Clemenzo Camariñas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Ruiz Corona de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Lerrig de Atlético es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Carlos Escobar ocupà el lloc d'en Manuel Mont al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Passats 89 minuts de joc, en Eric Sallés de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.