Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san luis c.f (993347) - CF Estrella Fuerteventura (1586319) » 428475328: T40/J6/VIII

Liga 428475328 Información oficial sobre el partido 428475328 en Hattrick

22.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VIII.191 (53992)

san luis c.f Alineación oficial del equipo 'san luis c.f' en el partido 0 - 1 Blood of Le Fay Alineación oficial del equipo 'Blood of Le Fay' en el partido
0 - 1 Sergio Gallifa (24')
san luis c.f Alineación oficial del equipo 'san luis c.f' en el partido 0 - 1 Blood of Le Fay Alineación oficial del equipo 'Blood of Le Fay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
san luis c.f Alineación oficial del equipo 'san luis c.f' en el partido 1 - 1 Blood of Le Fay Alineación oficial del equipo 'Blood of Le Fay' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,0 % 73,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san luis c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marcos Corcho de luis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de luis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfredo Las Heras Marín va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de luis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eduardo Osborne va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Francisco José Alesanco no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Blood of Le Fay

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Sergio Gallifa al minut 24 va permetre a Blood prendre avantatge per 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Blood quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alberto Montagut va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Scott Cross de Blood va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Raimon Tauler al minut 43 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Scott Cross, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casandro Abonxo de Blood va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aniol Fontana de Blood amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Salvador Dura, jugador de Blood, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. Raimon Tauler, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.