Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bijuesca (995660) - Gran Canaria S.A.D. (1598497) » 428474283: T40/J11/VIII

Liga 428474283 Información oficial sobre el partido 428474283 en Hattrick

27.07.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VIII.172 (53973)

SPORTING_XIXONUDO Alineación oficial del equipo 'SPORTING_XIXONUDO' en el partido 3 - 4 Gran Canaria S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria S.A.D.' en el partido
Olivier Poupard (17') 1 - 0
Yaser khorasani (29') 2 - 0
2 - 1 Lyubomir Godzhev (49')
2 - 2 Jorge Pinedo (62')
2 - 3 Ynon Malmilyan (68')
2 - 4 Alexis Sepúlveda (76')
Ramón Muñiz (85') 3 - 4
SPORTING_XIXONUDO Alineación oficial del equipo 'SPORTING_XIXONUDO' en el partido 3 - 4 Gran Canaria S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SPORTING_XIXONUDO Alineación oficial del equipo 'SPORTING_XIXONUDO' en el partido 1 - 3 Gran Canaria S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Gran Canaria S.A.D.' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING_XIXONUDO

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): SPORTING_XIXONUDO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Olivier Poupard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, SPORTING_XIXONUDO va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yaser khorasani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Olavo França Jr. va pentinar un córner cap al segon pal que Ramón Muñiz va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Oddmund Danielsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): Al minut 28, Bernard Hallam gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Yaser khorasani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Bernard Hallam va sorprendre Florian Marty amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Francisco Escama ocupà el lloc d'en Juan José Olmo al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de SPORTING_XIXONUDO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bernard Hallam, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Gran Canaria S.A.D.

Goles Goles

  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Canaria eren letals, i Lyubomir Godzhev va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Canaria van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 62, quan Jorge Pinedo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Janik Vanderwee va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ynon Malmilyan va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Canaria posava el marcador 2 a 3.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Alexis Sepúlveda de Canaria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Janik Vanderwee va entorpir al marcador d'en Jorge Pinedo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Ruelens. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.