Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoqsetioxdxd (1594911) - Dinamo de Barreiros (310681) » 428473304: T40/J5/VIII

Liga 428473304 Información oficial sobre el partido 428473304 en Hattrick

15.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VIII.155 (53956)

Yoqsetioxdxd Alineación oficial del equipo 'Yoqsetioxdxd' en el partido 3 - 3 Le petit Journal returns Alineación oficial del equipo 'Le petit Journal returns' en el partido
0 - 1 Paolo Luciano (3')
José Francisco Sorell (5') 1 - 1
Jesús Alberto Gorgoji (40') 2 - 1
2 - 2 Alexandre Le Gac (59')
2 - 3 Lê Minh Tuấn (73')
Faxildo Cendán (75') 3 - 3
Yoqsetioxdxd Alineación oficial del equipo 'Yoqsetioxdxd' en el partido 3 - 3 Le petit Journal returns Alineación oficial del equipo 'Le petit Journal returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Yoqsetioxdxd Alineación oficial del equipo 'Yoqsetioxdxd' en el partido 5 - 2 Le petit Journal returns Alineación oficial del equipo 'Le petit Journal returns' en el partido
Tiene mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoqsetioxdxd

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 5. José Francisco Sorell, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jesús Alberto Gorgoji de Yoqsetioxdxd aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Faxildo Cendán va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Yoqsetioxdxd, mentre ja celebrava el 3 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Faxildo Cendán va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Yoqsetioxdxd.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Faxildo Cendán de Yoqsetioxdxd va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Román Ormazábal de Yoqsetioxdxd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): José Francisco Sorell de Yoqsetioxdxd va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Paredes va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Enrique Marichalar, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Le petit Journal returns

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Journal agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paolo Luciano amb mestria.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 59 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alexandre Le Gac de Journal marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Journal va ser finalitzada des de l'esquerra per Lê Minh Tuấn al minut 73. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Armando Rico Reyes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de Journal Tomislav Milosavljević va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Narcís Calderer va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Oriol Picas, jugador de Journal, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 38. Umberto Cicerone, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Paolo Luciano, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.