Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD El Puerto (30833) - Iberia C.F. (492888) » 428471726: T40/J2/VIII

Liga 428471726 Información oficial sobre el partido 428471726 en Hattrick

25.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.127 (53928)

UD El Puerto Alineación oficial del equipo 'UD El Puerto' en el partido 0 - 2 mañolandia. f.c. Alineación oficial del equipo 'mañolandia. f.c.' en el partido
0 - 1 John Højsgaard (38')
0 - 2 Américo Guia (62')
UD El Puerto Alineación oficial del equipo 'UD El Puerto' en el partido 0 - 2 mañolandia. f.c. Alineación oficial del equipo 'mañolandia. f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD El Puerto Alineación oficial del equipo 'UD El Puerto' en el partido 2 - 2 mañolandia. f.c. Alineación oficial del equipo 'mañolandia. f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,8 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD El Puerto

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduard Bosker va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Reuven Talmor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 el El Puerto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Claudio D'Abrosca no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Sabin Andreescu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Augedas Velius de El Puerto es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

mañolandia. f.c.

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de John Højsgaard que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Américo Guia, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Edmund Nadolski que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liel Shtengel de mañolandia. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 20 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liel Shtengel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que mañolandia. va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Immanuel Mazzoleni de mañolandia. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Oberdorfer de mañolandia. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.