Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD LOSER (437760) - tarragas el regreso (1456336) » 428469999: T40/J5/VIII

Liga 428469999 Información oficial sobre el partido 428469999 en Hattrick

15.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VIII.96 (53897)

CD LOSER Alineación oficial del equipo 'CD LOSER' en el partido 2 - 1 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
José Manuel Velunza (33') 1 - 0
José Manuel Velunza (34') 2 - 0
2 - 1 Josep Miquel Sagarra (86')
CD LOSER Alineación oficial del equipo 'CD LOSER' en el partido 2 - 1 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD LOSER Alineación oficial del equipo 'CD LOSER' en el partido 0 - 1 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD LOSER

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, José Manuel Velunza va superar per velocitat Manu Schenderling per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LOSER van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Manuel Velunza va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LOSER va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Evaristo García, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Lluís Dellà de LOSER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Lluís Dellà de LOSER va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Deles de LOSER es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Pepe Ojuelos de LOSER va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ernesto José Zuazu va prendre el seu rol al minut 44.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Raúl Cereto de LOSER es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

tarragas el regreso

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, Josep Miquel Sagarra de tarragas va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Danişment Özer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 42 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Josep Miquel Sagarra amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jorge Azpilicueta ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): tarragas va estar a punt de marcar quan Danişment Özer va fer una passada impressionant a Justo Guillén de Fitero, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): tarragas van seguir progressant per la banda dreta. Luis Alberto Huaranga va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): tarragas va fer una substitució al minut 23. Davide Bongermino va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manu Schenderling.