Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Retornos (1431801) - Como tu F.C (491517) » 428469566: T40/J8/VIII

Liga 428469566 Información oficial sobre el partido 428469566 en Hattrick

06.07.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 8 / VIII.88 (53889)

R.C VIGO Alineación oficial del equipo 'R.C VIGO' en el partido 1 - 2 Vkaos Alineación oficial del equipo 'Vkaos' en el partido
0 - 1 Nicola Delvigo (30')
Oliver Calvert (39') 1 - 1
1 - 2 Norbert Giesa (87')
R.C VIGO Alineación oficial del equipo 'R.C VIGO' en el partido 1 - 2 Vkaos Alineación oficial del equipo 'Vkaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C VIGO Alineación oficial del equipo 'R.C VIGO' en el partido 2 - 0 Vkaos Alineación oficial del equipo 'Vkaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C VIGO

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oliver Calvert, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): VIGO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Alberto Salzillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Theo van Londen del VIGO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Pedro Miró va marxar de Nicola Delvigo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de VIGO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): VIGO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Friedl Erlmann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Theo van Londen de VIGO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludovic Blanchet de VIGO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Juan Pedro Miró ocupà el lloc d'en Inge Nordvik al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de VIGO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Theo van Londen de VIGO es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Vkaos

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Virgilio Tassone sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nicola Delvigo que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Vkaos es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Norbert Giesa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ty Mills es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ed Nijland va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nicola Delvigo.