Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Solana (1419819) - st.leonard (1435778) » 428467360: T40/J2/VIII

Liga 428467360 Información oficial sobre el partido 428467360 en Hattrick

25.05.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / VIII.49 (53850)

Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido 3 - 1 Real Broncos CF Alineación oficial del equipo 'Real Broncos CF' en el partido
Berry Hoogewoning (29') 1 - 0
1 - 1 Giuliano Marasca (35')
Per Edhult (83') 2 - 1
Władysław Siuta (86') 3 - 1
Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido 3 - 1 Real Broncos CF Alineación oficial del equipo 'Real Broncos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Solana Alineación oficial del equipo 'Atlético Solana' en el partido 4 - 0 Real Broncos CF Alineación oficial del equipo 'Real Broncos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Solana

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Per Edhult entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atlético, un peu providencial d'en Berry Hoogewoning va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Per Edhult va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Atlético.
  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Januário Serrão va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Władysław Siuta va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Atlético posava el marcador 3 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Michał Wietecha va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Berry Hoogewoning en un 1 contra 1 amb el porter Alexander Belev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Berry Hoogewoning va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Real Broncos CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Broncos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan Giuliano Marasca va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Kamil Rożej va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Broncos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Broncos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kamil Rożej, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Broncos van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Fernando Cangas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abdesslem Mzali va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fernando Cangas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Abdesslem Mzali de Broncos no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sámuel Mekcsey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sámuel Mekcsey va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.