Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real granada club de futbol (125347) - La Hiniesta C.F. (119280) » 428465840: T40/J3/VIII

Liga 428465840 Información oficial sobre el partido 428465840 en Hattrick

01.06.2013 15:10:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 3 / VIII.22 (53823)

real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 9 - 1 nervion river Alineación oficial del equipo 'nervion river' en el partido
0 - 1 Raúl Paxe (2')
Branco Laura (33') 1 - 1
Jim Handy (34') 2 - 1
Milan Hradílek (35') 3 - 1
Erik Säfdahl (40') 4 - 1
Milan Hradílek (49') 5 - 1
Fryderyk Kasperowicz (64') 6 - 1
Fryderyk Kasperowicz (74') 7 - 1
Erik Säfdahl (86') 8 - 1
Milan Hradílek (87') 9 - 1
real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 9 - 1 nervion river Alineación oficial del equipo 'nervion river' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
real granada club de futbol Alineación oficial del equipo 'real granada club de futbol' en el partido 9 - 0 nervion river Alineación oficial del equipo 'nervion river' en el partido
Tiene un resultado normal 9.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real granada club de futbol

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Milan Hradílek va treure un córner llarg cap al segon pal que en Branco Laura, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a granada va ser Jim Handy.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): granada va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Milan Hradílek va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan granada va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Erik Säfdahl des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Als 49 minuts, Milan Hradílek va ampliar l'avantatge de granada amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Achim Walldürn de granada va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Fryderyk Kasperowicz que va completar la jugada que feia pujar el 6 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fryderyk Kasperowicz va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 135 Minuto 86 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Erik Säfdahl va marcar el 8 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 en Milan Hradílek va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 9 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 9 minuts, en Kauldi Agerregarate no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de granada a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Garikoitz Lasterra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Erik Säfdahl, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Silva Mitjans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joaquín Zaitegui va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jim Handy.

nervion river

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raúl Paxe va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Albert Walenciak va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ginés Canterelles, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Toro Japón.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Raúl Paxe va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Gustavo Prados es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Celada.