Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FresnuRhinos F.C (30934) - mostumero futbol clab (315588) » 428464543: T40/J12/VII

Liga 428464543 Información oficial sobre el partido 428464543 en Hattrick

03.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / VII.1022 (39058)

LOS ROEDORES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS ROEDORES F.C.' en el partido 2 - 0 mostumero futbol clab Alineación oficial del equipo 'mostumero futbol clab' en el partido
Riku Stolp (26') 1 - 0
Riku Stolp (47') 2 - 0
LOS ROEDORES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS ROEDORES F.C.' en el partido 2 - 0 mostumero futbol clab Alineación oficial del equipo 'mostumero futbol clab' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS ROEDORES F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS ROEDORES F.C.' en el partido 3 - 0 mostumero futbol clab Alineación oficial del equipo 'mostumero futbol clab' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS ROEDORES F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Riku Stolp va donar a ROEDORES un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Riku Stolp va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): ROEDORES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Mateos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alessandro Nava.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Mateos va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Maciel Luís Quintino va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Riku Stolp de ROEDORES gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gilberto Sánchez Gómez va rematar alt.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Belarmino Estibada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Alessandro Nava va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Mónico Elguera de ROEDORES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gerard Susagna va prendre el seu rol al minut 35.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): ROEDORES es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Monsalve no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Belarmino Estibada al camp.

mostumero futbol clab

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del mostumero sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Emil Garčár, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de John Lund Andersen, el jugador de mostumero va ser expulsat al minut 81.