Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.S Estáticos (118526) - VICTORIA ÉLIDE (121890) » 428463088: T40/J12/VII

Liga 428463088 Información oficial sobre el partido 428463088 en Hattrick

03.08.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 12 / VII.996 (39032)

F.C. TRUKS Alineación oficial del equipo 'F.C. TRUKS' en el partido 3 - 2 at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido
Tjaard Wiering (9') 1 - 0
1 - 1 Tim Larsson (24')
1 - 2 Miguel Ganoya (36')
Vincent Hugonnet (38') 2 - 2
Santiago Chapari (72') 3 - 2
F.C. TRUKS Alineación oficial del equipo 'F.C. TRUKS' en el partido 3 - 2 at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. TRUKS Alineación oficial del equipo 'F.C. TRUKS' en el partido 2 - 0 at.almozara Alineación oficial del equipo 'at.almozara' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TRUKS

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Tjaard Wiering va donar a TRUKS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vincent Hugonnet de TRUKS va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del TRUKS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Santiago Chapari, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Tranquillo Ness del TRUKS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): TRUKS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vasil Tachev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Vellisca.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Klemens Bleeker s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleks Libuda de TRUKS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Santiago Chapari va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de TRUKS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

at.almozara

Goles Goles

  • 160 Minuto 24 (Gol de falta): Tim Larsson va empatar per a at.almozara, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de at.almozara van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Miguel Ganoya.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Ninu Oproiu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de at.almozara que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Tim Larsson, al minut 77 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Ciuffa de at.almozara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.