Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de León (488985) - FC Gitanos (122734) » 428462947: T40/J4/VII

Liga 428462947 Información oficial sobre el partido 428462947 en Hattrick

08.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / VII.994 (39030)

Revenge of Pardillo Alineación oficial del equipo 'Revenge of Pardillo' en el partido 3 - 1 Elvinha D.F. Alineación oficial del equipo 'Elvinha D.F.' en el partido
0 - 1 Arnau Manubens (3')
Gavril Mărginean (27') 1 - 1
Andrea Marasso (64') 2 - 1
Andrea Marasso (72') 3 - 1
Revenge of Pardillo Alineación oficial del equipo 'Revenge of Pardillo' en el partido 3 - 1 Elvinha D.F. Alineación oficial del equipo 'Elvinha D.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Revenge of Pardillo Alineación oficial del equipo 'Revenge of Pardillo' en el partido 3 - 0 Elvinha D.F. Alineación oficial del equipo 'Elvinha D.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Revenge of Pardillo

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pardillo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Gavril Mărginean en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Andrea Marasso va donar a Pardillo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pardillo i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 72 minuts de joc. Mentre en Andrea Marasso el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Pardillo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tomás Martínez Herrero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en José Vicente Frago va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pardillo.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Mario Agacio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Simon Bergthaler va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En José Vicente Frago del Pardillo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Einer Bruno de Pardillo es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Simon Bergthaler se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Gavril Mărginean que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Elvinha D.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Elvinha va ser finalitzada des de l'esquerra per Arnau Manubens al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Elvinha que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Steffen Haidt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Elvinha a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ernesto Urbilla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.